Box HomeSpace Alquiler de trasteros en Sabadell

4 AVANTATGES DE LLOGAR UN TRASTER a box homespace

Volem compartir els 4 avantatges de llogar un traster. I és que, a poc a poc i després d’acumular i acumular coses, records i objectes de valor, segur que has notat reduït l’espai dels armaris i calaixeres.

T’has fet aquesta pregunta?: “he netejat i organitzat tot però…. Segueixo tenint una bona quantitat d’objectes. Què puc fer amb tot això? I ara on ho guardo en un pis tan petit?”.
En definitiva, per a molts de nosaltres, la gran qüestió de guardar o llençar de vegades es converteix en un veritable dilema.

Et plantegem 4 avantatges per llogar un traster a Box HomeSpace

1-Comoditat:
Des del primer moment vam voler que els nostres clients poguessin accedir a unes instal·lacions modernes. Instal·lacions amb les últimes tecnologies.Avui les posem a la vostra disposició, amb total flexibilitat horària. Hi pots accedir durant les 24 hores del dia i els 365 dies a l’any.D’aquesta manera, saps que en qualsevol moment pots venir amb tota tranquil·litat.

2- Espais a mida:
Disposem de multitud de trasters i boxes amb diferents mides i configuracions que s’adapten a les necessitats de cada persona o empresa, sigui quin sigui l’espai que necessites. I evidentment Donant-te l’opció de poder escollir i pagar només per l’espai que necessitis.
És molt important per a nosaltres aconseguir fert-te una oferta feta a la teva mida. Oferin-te la possibilitat d’ampliar-la o reduir-la quan sigui necessari.

3.- Millora de la teva qualitat de vida a casa:
Tornant a l’inici, a box home space aconseguim assegurant-te que aconseguiràs, gràcies a aquest espai extra que has guanyat en moure les teves pertinences fora de casa, una qualitat de vida i millora del teu espai vital. Aconseguiràs confort i això val molt! o no?

4.- No pagues fiança i et regalem un mes:
Confiem en tu i sabem en quin moment estem vivint, per aixo eliminem la fiança dels nostres contractes i, si et quedes 3 mesos, el quart és gratuit!

ENS ENCANTARIA AJUDAR-TE AMB LES TEVES NECESSITATS D’EMMAGATZEMATGE

A Box HomeSpace, com sempre, estarem encantats d’ oferir-te l’ajuda que necessitis d’acord amb les teves necessitats d’emmagatzematge. Et convidem a conèixer les nostres instal·lacions a Sabadell.

× Vols contactar amb nosaltres?