Box HomeSpace Alquiler de trasteros en Sabadell

Box HomeSpace i l’Ajuntament de Sabadell s’uneixen per ajudar famílies vulnerables

col·laboració especial entre Box HomeSpace i l'Ajuntament de Sabadell.

Per fi podem anunciar una col·laboració especial entre Box HomeSpace i l’Ajuntament de Sabadell.

Aquesta aliança representa un pas important en el nostre compromís continu amb la comunitat i en el nostre esforç per oferir solucions d’emmagatzematge innovadores i accessibles.

En el món actual, l’espai s’ha convertit en un bé cada vegada més preuat. Per a moltes famílies, especialment aquelles en situacions de vulnerabilitat, gestionar l’espai pot ser un desafiament significatiu. A Box HomeSpace, entenem aquesta necessitat i hem treballat incansablement per oferir solucions d’emmagatzematge flexibles i segures.

A través de la nostra col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, ens comprometem a ajudar a famílies que es troben en risc de pèrdua d’habitatge. Aquesta iniciativa no només proporciona un espai físic per a l’emmagatzematge segur de bens personals, sinó que també ofereix un sentiment de seguretat i estabilitat en temps incerts.

Amb més de 250 trasters i boxes de mides adaptables, Box HomeSpace està equipat per satisfer una àmplia gamma de necessitats d’emmagatzematge. Els nostres serveis inclouen accés 24 hores, videovigilància, recepció de paquets, i molt més, tot amb l’objectiu de proporcionar la màxima comoditat i seguretat als nostres clients.

A Box HomeSpace, la innovació i la sostenibilitat són claus en la nostra visió empresarial. Estem constantment buscant maneres de millorar les nostres instal·lacions i serveis per ser més eficients, segurs i respectuosos amb el medi ambient.

I amb aquesta col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell és un clar exemple del nostre desig de fer de l’emmagatzematge una solució accessible per a tothom.

Convidem a tots els interessats a visitar la nostra web o les nostres instal·lacions a Sabadell per descobrir més sobre com podem ajudar a optimitzar l’espai i millorar la qualitat de vida.

× Vols contactar amb nosaltres?