Box HomeSpace Alquiler de trasteros en Sabadell

El primer mes de lloguer completament gratis !

el primer mes de lloguer gratis

T’AJUDEM A ESTALVIAR AMB ELS NOSTRES TRASTERS DE LLOGUER

A Box HomeSpace, sempre estem buscant maneres d’oferir més valor als nostres clients i fer que l’experiència de llogar un traster sigui el més accessible i beneficiosa possible.

Fa uns mesos vam anunciar el nostre acord amb l’Ajuntament de Sabadell per ajudar a persones desnonades cedint un dels nostres trasters. Pots llegir l’entrada aquí : https://boxhomespace.com/collaboracio-especial-entre-box-homespace-i-lajuntament-de-sabadell/

Pero ara hem pensat més enllà i hem , estem emocionats d’anunciar una oferta especial que no voldràs perdre’t: el teu primer mes de lloguer completament gratis! Sí, has llegit bé: sense lletra petita i sense compromís de permanència.

TRASTER GRATUIT A SABADELL EL PRIMER MES DE CONTRACTE SENSE LLETRA PETITA

Per Què Aprofitar Aquesta Oferta?

1. Sense Compromís: Entenem la importància de la flexibilitat, especialment en aquests temps. La nostra oferta del primer mes gratis ve sense compromís de permanència, la qual cosa significa que pots provar els nostres serveis sense lligams.

2. Estalvi Significatiu: Aquesta oferta et permet estalviar en els costos inicials d’emmagatzematge, diners que pots invertir en altres àrees de la teva vida o negoci. És la nostra manera de donar-te la benvinguda a la família Box HomeSpace amb els braços oberts.

3. Espai Addicional Quan Més ho Necessites: Ja sigui que estiguis fent reformes, traslladant-te, o simplement necessites més espai a casa o a l’oficina, un traster  et dóna la flexibilitat per organitzar el teu espai sense pressions.

4. Solució Perfecta per a Petits Negocis i Autònoms: Si tens un petit negoci o ets autònom, aquesta oferta és ideal per emmagatzemar el teu inventari o documents importants, donant-te la pau mental i l’espai necessari per enfocar-te en el que realment importa: fer créixer el teu negoci.

5. Servei Excepcional i personalitzat: Al triar-nos, tries proximitat i seguretat. Amb instal·lacions segures, netes i accessibles, a més d’un equip dedicat a proporcionar-te el millor servei.

Com Pots Aprofitar Aquesta Oferta?

És senzill. Truca’ns 689 164 815 , escriu-nos un whatsapp o visita la nostra pàgina web, t’ajudarem a  triar la mida del traster que millor s’adapti a les teves necessitats i ja podràs venir a utilitzar el teu traster. El primer mes serà completament gratuït.

Som a 📍Sabadell : Ramon Llull, 58 08203

 

× Vols contactar amb nosaltres?