Box HomeSpace Alquiler de trasteros en Sabadell

Emmagatzematge Eficient de Roba en un traster de lloguer

ORGANIZAR LA ROPA EN UN TRASTERO DE ALQUILER

El procés d’emmagatzemar roba en un traster pot semblar simple, però fer-ho de manera eficient i acurada requereix atenció als detalls. Aquí t’oferim consells addicionals per optimitzar l’emmagatzematge de les teves peces de roba de temporada i ajudar-te a mantenir la teva llar més organitzada.

 

Índex

  1. Organitza per Temporada
  2. Utilitza Bosses de Buit
  3. Protegeix contra la Humitat
  4. Etiqueta Clarament
  5. Optimitza l’Espai
  6. Organitza’t

1- Organitza per Temporada

Una manera efectiva de maximitzar l’espai dins el teu traster és organitzar les peces per temporada, per exemple, Edredons, nòrdics, mantes, o peces de roba de vestir d’hivern.  Això et permet accedir fàcilment a allò que necessites en cada moment de l’any sense haver de buscar entre totes les teves pertinences.

Col·loca les peces de temporada actual més accessibles i les d’altres estacions de l’any al fons del traster. A Box Home Space, t’ajudem a gestionar l’espai de manera òptima.

2- Utilitza Bosses de Buit

Les bosses de buit són ideals per a peces voluminoses com abrics i edredons durant la temporada d’estiu. Comprimeixen la roba, permetent maximitzar l’espai al traster i protegir les peces de la pols i la humitat.

3- Protegeix Contra la Humitat

La humitat pot ser perjudicial per a la roba emmagatzemada durant períodes prolongats. Per protegir les teves peces, considera utilitzar deshumidificadors o bosses de gel de sílice en els contenidors d’emmagatzematge per absorbir la humitat. a Box Home Space et proporciona idees i  eines necessàries per mantenir el teu traster sec i segur.

4- Etiqueta la roba de forma clara

Assegura’t d’etiquetar clarament cada caixa, cada bossa  d’emmagatzematge per identificar fàcilment el contingut sense haver d’obrir-lo. Això et farà estalviar temps i esforç quan necessitis trobar una peça específica.

traster de lloguer organitzat amb caixes i etiquetes

5- Optimitza l’Espai

Per aprofitar al màxim l’espai el teu traster, utilitza prestatgeries, penjadors i caixes apilables. Emmagatzema les peces fora de temporada a la part superior de les prestatgeries i les peces més utilitzades a un nivell fàcil d’accés. També, organitza verticalment en lloc d’apilar horitzontalment, permetent veure totes les peces d’un cop d’ull i evitant que s’arruguin. Veuràs que així, l’espai, no és un problema.

6- Organitza l’Accés

És a dir, abans de començar a emmagatzemar les teves peces de roba en un  traster, considera com hi accediràs en el futur. Organitza el traster de manera que les peces que necessites amb més freqüència estiguin fàcilment accessibles i les menys utilitzades estiguin guardades al fons o a prestatges més alts. Això t’estalviarà temps i esforç quan necessitis trobar una peça específica.

Seguint aquests consells, podràs emmagatzemar la teva roba de manera eficient i protegir-la de danys mentre està guardada en el traster.

 

Recorda que la clau per a un emmagatzematge reeixit és la planificació acurada i l’atenció als detalls per garantir la seguretat i la conservació de les teves peces a llarg termini. Amb Box Home Space, la teva tranquil·litat està assegurada.

Si tens dubtes, vols llogar un traster o tens pensat mudar-te aviat, no dubtis en contactar-nos  689 164 815 ! t’informarem i t’ajudarem en tot el procés! 

 

 

× Vols contactar amb nosaltres?