Box HomeSpace Alquiler de trasteros en Sabadell

Lloguer de taquilles: la solució perfecta per a l’emmagatzematge dels autònoms i PIMES

El lloguer  de taquilles és una solució cada vegada més popular entre els autònoms i petites empreses per emmagatzemar els seus productes i materials.

Tot i que pugui semblar una despesa innecessària per a alguns, en realitat ofereix nombrosos beneficis que poden ajudar a millorar l’eficiència i productivitat de la teva petita empresa.

En aquest article, enumerarem cinc beneficis clau del lloguer de taquilles per als autònoms.

  1. Emmagatzematge segur

L’emmagatzematge segur de productes i materials és una de les principals preocupacions de qualsevol empresa. Les taquilles ofereixen un espai segur i privat per emmagatzemar materials sensibles, equips costosos i altres productes importants. A Box HomeSpace oferim  càmeres de vigilància i control d’accés personalitzat, la qual cosa garanteix una major protecció dels productes emmagatzemats.

  1. Flexibilitat d’emmagatzematge

El lloguer d’una taquilla t’ofereix una flexibilitat que no es troba en l’emmagatzematge tradicional de grans espais. Els autònoms poden llogar una taquilla de mida més petita per a les seves necessitats del moment i ajustar-la segons sigui necessari a mesura que el seu negoci creixi. A més, llogar una taquilla a Box HomeSpace, no és necessari comprometre’s amb un contracte a llarg termini, el que et proporciona una major flexibilitat i llibertat en cas que l’empresa canviï les seves necessitats d’emmagatzematge.

  1. Estalvi d’espai

L’espai d’emmagatzematge és un recurs valuós per a qualsevol empresa. I encara més si ets autònom i tens tot l’stock a casa! Les taquilles et  poden ajudar a maximitzar l’espai disponible  ja tinguis l’oficina a casa o  a un coworking. Els productes i materials emmagatzemats en una taquilla no ocupen espai a casa o a  l’oficina, el que permet utilitzar-lo per a altres fins, com ara una vida més tranquil.la i productiva.

  1. Millor organització

Les taquilles poden ajudar a mantenir una millor organització dins del teu negoci. Si tens un espai designat per als productes i materials, s’evita la barreja o pèrdua d’elements importants. Podràs tenir un millor control d’stock, d’eines, de documents, i això representa una millor organització, la qual cosa permet una major eficiència en el procés de treball.

  1. Accessibilitat

Si llogues una de les nostres taquilles tindràs una gran accessibilitat als productes i materials emmagatzemats. Controlaràs en tot moment el teu stock o material. A més, les taquilles es troben generalment en ubicacions convenients i accessibles, la qual cosa permet un accés fàcil als materials emmagatzemat les 24 hores del dia.

 

El lloguer d’una taquilla a Box HomeSpace  pot proporcionar-te nombrosos beneficis si ets autònom , incloent-hi un emmagatzematge segur, flexibilitat d’emmagatzematge, estalvi d’espai, major organització i accessibilitat.

Tot i que pot haver-hi un cost associat amb el lloguer, les nostres taquilles tenen un cost de 20€ al mes, IVA inclòs i sense cap mena de permanència.  

Estarem encantats de coneixe’t i que junts  avaluem  les teves necessitats d’emmagatzematge per a que consideris llogar una taquilla a Box HomeSpace com una solució viable i efectiva per a l’emmagatzematge de productes i materials.

Ens coneixem?

× Vols contactar amb nosaltres?