Box HomeSpace Alquiler de trasteros en Sabadell

Optimitza en teu espai al màxim!

Organitzar un traster pot semblar una tasca difícil, per amb els consells adequats, podràs aprofitar al màxim l’espai disponible i tenir una experiència d’emmagatzematge sense estrès.

En aquest post, t’oferim 4 consells útils sobre com organitzar un traster perquè puguis aprofitar al màxim l’espai.

  1. Utilitza l’emmagatzematge vertical : Una de les millors formes d’aprofitar l’espai en un traster és utilitzar l’emmagatzematge vertical. Això significa que has d’aprofitar tot l’espai disponible a les parets per guardar les teves pertinences. Pots instal·lar prestatgeries, penjar ganxos a la paret o utilitzar caixes d’emmagatzematge apilables. D’aquesta manera, podràs guardar més coses en un espai limitat i mantenir-les organitzades.
  2. Etiqueta les teves caixes : Una de les millors formes de mantenir organitzat el teu traster és etiquetar les teves caixes. En fer-ho, podràs saber exactament el que hi ha en cada caixa sense haver de obrir-la. A més, també pots etiquetar les caixes en funció del seu ús o de la freqüència amb la qual les necessites. Per exemple, pots etiquetar les caixes d’eines o equip esportiu perquè sigui fàcil trobar-les quan les necessitis.
  3. Planifica l’espai Abans de començar a guardar les teves pertinences al traster: és important que planifiquis l’espai disponible. Assegura’t que tens suficient espai per guardar tot el que necessites i planifica la disposició dels teus objectes de manera que sigui fàcil accedir-hi. Has de assegurar-te que els objectes més pesats estiguin a la part inferior per evitar que es caiguin o es danyin.
  4. Utilitza organitzadors : Els organitzadors poden ser una gran ajuda per mantenir les teves pertinences organitzades i fàcils de trobar. Pots utilitzar organitzadors de cubos, prestatgeries o safates per guardar objectes més petits i mantenir-los organitzats. A més, pots utilitzar bosses d’emmagatzematge amb cremallera per mantenir les teves pertinences organitzades i protegir-les de la pols i la humitat.

Un traster ben organitzat no només et permetrà mantenir les teves pertinences ordenades i accessibles, sinó que també et farà sentir més relaxat i tranquil en saber que tot està ben guardat i protegit. Així que, posa en pràctica aquests consells i gaudeix de la tranquil·litat que et proporcionen els trasters de BOXHOMESPACE a SABADELL.

× Vols contactar amb nosaltres?