Optimitza en teu espai al màxim!

Organitzar un traster pot semblar una tasca difícil, per amb els consells adequats, podràs aprofitar al màxim l’espai disponible i tenir una experiència d’emmagatzematge sense estrès.

En aquest post, t’oferim 4 consells útils sobre com organitzar un traster perquè puguis aprofitar al màxim l’espai.

  1. Utilitza l’emmagatzematge vertical : Una de les millors formes d’aprofitar l’espai en un traster és utilitzar l’emmagatzematge vertical. Això significa que has d’aprofitar tot l’espai disponible a les parets per guardar les teves pertinences. Pots instal·lar prestatgeries, penjar ganxos a la paret o utilitzar caixes d’emmagatzematge apilables. D’aquesta manera, podràs guardar més coses en un espai limitat i mantenir-les organitzades.
  2. Etiqueta les teves caixes : Una de les millors formes de mantenir organitzat el teu traster és etiquetar les teves caixes. En fer-ho, podràs saber exactament el que hi ha en cada caixa sense haver de obrir-la. A més, també pots etiquetar les caixes en funció del seu ús o de la freqüència amb la qual les necessites. Per exemple, pots etiquetar les caixes d’eines o equip esportiu perquè sigui fàcil trobar-les quan les necessitis.
  3. Planifica l’espai Abans de començar a guardar les teves pertinences al traster: és important que planifiquis l’espai disponible. Assegura’t que tens suficient espai per guardar tot el que necessites i planifica la disposició dels teus objectes de manera que sigui fàcil accedir-hi. Has de assegurar-te que els objectes més pesats estiguin a la part inferior per evitar que es caiguin o es danyin.
  4. Utilitza organitzadors : Els organitzadors poden ser una gran ajuda per mantenir les teves pertinences organitzades i fàcils de trobar. Pots utilitzar organitzadors de cubos, prestatgeries o safates per guardar objectes més petits i mantenir-los organitzats. A més, pots utilitzar bosses d’emmagatzematge amb cremallera per mantenir les teves pertinences organitzades i protegir-les de la pols i la humitat.

Un traster ben organitzat no només et permetrà mantenir les teves pertinences ordenades i accessibles, sinó que també et farà sentir més relaxat i tranquil en saber que tot està ben guardat i protegit. Així que, posa en pràctica aquests consells i gaudeix de la tranquil·litat que et proporcionen els trasters de BOXHOMESPACE a SABADELL.

× Vols contactar amb nosaltres?