Box HomeSpace Alquiler de trasteros en Sabadell

Per què una empresa ha de llogar un traster?

Un traster de lloguer pot ser una solució útil i convenient per a les empreses que necessiten espai addicional per emmagatzemar els documents i arxius.

Aquí hi ha algunes raons per les quals una empresa pot considerar llogar un traster a Box HomeSpace de Sabadell per per als seus documents:

1- Estalvia espai a l’oficina:

Els trasters de lloguer proporcionen un espai addicional per emmagatzemar documents i fitxers importants, cosa que pot ajudar a reduir l’acumulació de papers i objectes a l’oficina. Això pot millorar lorganització i fer que lespai de treball sigui més productiu.

2- Seguretat:

Els trasters de Box HomeSpace t’ofereixen mesures de  seguretat funcionals, com ara panys i càmeres de seguretat, per garantir que els documents estiguin sempre protegits.

3- Fàcil accés:

Box HomeSpace estem ubicats a prop de les àrees urbanes de Sabadell i oferim accés les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, cosa que permet a les empreses accedir als seus documents en qualsevol moment.

4- Protecció:

Com a empresa pot tenir un risc emmagatzemar els vostres documents i arxius a l’oficina. Un furt, un incendi o una inundació podria ocasionar un gran problema. Tenir un traster de lloguer us pot protegir els documents d’aquests riscos.

5-Cost-efectivitat:

Llogar un traster pot ser més econòmic que llogar una oficina més gran o contractar personal per administrar els documents i arxius. els trasters poden ser especialment útils per a empreses petites, freelancers i autònoms que no tenen el pressupost per llogar una oficina més gran per emmagatzemar tota la paperassa.

6- un espai a mida:

Des d’1 m2 i des de 20€ (sense lletra petita i a preu final amb impostos) així podràs guardar tot allò que necessitis i quan ho necessitis. Pots contactar-nos AQUÍ

 

Box HomeSpace, el teu traster a Sabadell

× Vols contactar amb nosaltres?