Box HomeSpace Alquiler de trasteros en Sabadell

Triar el traster de lloguer ideal: Beneficis a curt, mig i llarg termini

dona ordenant una mudança

Un traster de lloguer pot ser una solució efectiva i convenient per a aquells que busquen més espai per guardar i emmagatzemar les seves coses, ja sigui durant una mudança, una reforma o simplement per mantenir la llar més organitzada. En aquesta entrada de blog, et mostrarem com triar un traster de lloguer i els beneficis que pot aportar a la teva família a curt, mig i llarg termini.

Com triar un traster de lloguer

– Mida: Estima el volum de les coses que has d’emmagatzemar i tria un traster que s’ajusti a les teves necessitats. Considera una mida lleugerament més gran si creus que podries necessitar més espai en el futur.
– Ubicació: Tria un traster a prop de casa teva per facilitar l’accés i reduir el temps de trasllat.
– Seguretat: Assegura’t que el traster compti amb mesures de seguretat adequades, com càmeres de vigilància, sistemes d’alarma i accés controlat.
– Condicions: Verifica que el traster estigui net, i ben protegit.
– Cost i flexibilitat: Compara preus i termes de contracte entre diferents proveïdors de trasters de lloguer. Cerca opcions flexibles que et permetin canviar de mida o cancel·lar el contracte sense penalitzacions.

A Box HomeSpace Sabadell complim cadascun dels 5 punts, oferin-te la oportunitat perfecte de llogar l’espai que necessites amb la opció de canviar a un de més gran o més petit quan ho necessitis i sense cost addicional.

Ara volem dir-te quins son els beneficis a curt, mig i llarg termini a l’hora de llogar un traster, els beneficis que obtindràs tu i la teva família en tenir un espai annex i amb total control per guardar tot allò que necessitis.

Beneficis a curt termini

1) Facilita la mudança: Un traster de lloguer pot ser útil durant una mudança, proporcionant un espai addicional per guardar les teves coses mentre t’instal·les a la teva nova llar.
2)Espai per a reformes: Si estàs portant a terme una reforma a casa teva, un traster pot ajudar-te a protegir els teus objectes de la pols i els danys, mantenint la teva casa sense trastos i organitzada.

Beneficis a mig termini

1) Organització de la llar: Un traster de lloguer permet emmagatzemar objectes estacionals, com ara roba, decoracions i equipament esportiu, la qual cosa contribueix a mantenir l’ordre a casa teva.
2) Espai per a aficions i projectes: Alliberant espai a casa teva, pots dedicar àrees específiques a aficions, projectes o activitats familiars com tendes de campanya i tot el material per les vacances en càmping.
3) Seguretat i protecció: Un traster de lloguer amb bones mesures de seguretat ofereix un lloc segur per emmagatzemar objectes de valor o d’importància sentimental. A Box HomeSpace Sabadell podràs estar molt segur de guardar tot allò que més t’importa.

Beneficis a llarg termini

1) Adaptabilitat a canvis familiars: A mesura que la teva família creix o canvia, un traster de lloguer ofereix flexibilitat per adaptar-se a noves necessitats d’espai i emmagatzematge (joguines, mobles , llibres de text..)
2) Conservació d’objectes: Un traster adequat i ben mantingut protegeix coses com l’instrument del teu fill o filla del deteriorament i els danys, assegurant que estiguin en bon estat quan les necessitis.
3) Major qualitat de vida: Al mantenir la teva llar organitzada i lliure de desordre, un traster de lloguer pot contribuir a millorar la qualitat de vida de la teva família. Un espai ordenat i net promou la relaxació, la productivitat i el benestar general.
4) Estalvi econòmic: Evitant la necessitat de traslladar-se a un habitatge més gran o realitzar ampliacions costoses, un traster de lloguer pot ser una solució econòmica per gestionar les necessitats d’espai de la teva família a llarg termini..
5) Oportunitat per a l’emprenedoria: Ets emprenedor@ o tens una filla o un fill emprenedor? Un traster de lloguer pot ser utilitzat com un espai d’emmagatzematge per a un negoci o emprenedoria, oferint flexibilitat i estalvi en costos de lloguer de locals comercials.

Triar un traster de lloguer adequat pot aportar nombrosos beneficis a la teva família a curt, mig i llarg termini. Des de facilitar una mudança fins a millorar la qualitat de vida i proporcionar flexibilitat en cas de canvis familiars, un traster de lloguer és una solució versàtil i econòmica per gestionar les necessitats d’espai i emmagatzematge de la teva llar.

Et convidem a veure les nostres instal·lacions que estan a una zona estratègica de SABADELL. On podràs aparcar còmodament, i trobar l’espai que més necessites.

Tenim un traster des de 20€ (iva inclòs) al mes! i és el preu final, sense lletra petita!

No dubtis en visitar-nos!

× Vols contactar amb nosaltres?